11 dagar till Seriestart

Efter regn kommer sol brukar man ju säga och det bevisades äntligen idag när solen behagade att skina över dagens övningar. Under morgonpasset fortsatte man att nöta in taktik för försvar och mittfält samtidigt som anfallarna fick träna avslut och om man vill summera det hela så skulle man väl kunna säga att det börjar se riktigt bra ut. Det kommer att bli intressant att se hur det hela fungerar i träningsmatchen mot FC Höllviken på onsdag.
Som en del i att skapa gruppkänslan samtidigt som det ger ett välkommet avbrott i all träning så har Hasse och Gezim ordnat en mångkamp där första dagens gren var ett stafettlopp, det följdes dagen därpå av en liten quiz. -Vem kunde överhuvudtaget tro att man kunde döpa en husbil till ”Deathleff”? När man ger sig ut på vägarna så vill man hålla allt som har att göra med olyckor och tragedier så långt borta som möjligt. Det skulle kännas som om man utmanade ödet lite om man skulle köra omkring i en sådan….
Dagens gren var fotbollstennis och det bjöds på en hel del fina dueller med några riktigt bra tekniska inslag. Men helt friktionsfritt var det inte då det här gänget är tävlingsmänniskor som hatar att förlora så det bjöds även på ett par högljudda diskussioner om bollar på linjen som fått gamle tennislegendaren McEnroe att likna en liten försynt pojke. Men när dammet och känslorna slutligen lagt sig så stod Isaks lag som segrare. Fortsättning lär följa.
Morgondagen bjuder på träning på förmiddagen och på eftermiddagen kommer det att hållas taktikmöte, förhoppningsvis i sällskap av solen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *