Uddamålsförlust mot Hittarp

FC Rosengård förlorade Onsdagkvällens toppmatch mot Hittarps IK  med 1-2 i Division 2 VG. Så här i efterhand så kan man konstatera att det var en sur förlust sett till matchbilden.
De första cirka trettio till trettiofem minuterna så var det mycket kamp och ställningskrig, Rosengård hade ett par lägen utan att få in bollen och Hittarp hade nåt läge. De flesta hade väl förväntat sig 0-0 i paus med tanke på hur matchbilden såg ut men tyvärr så ville ödet annorlunda då Hittarp gjorde 0-1 på ett skott som touchade en spelare på vägen vilket ställde Blerim i målet.
FC Rosengård rivstartade den andra halvleken genom att göra 1-1 i den 48 minuten och man fortsatte att mala på, tyvärr utan utdelning. Istället så fick Hittarp en straff i den 58 minuten efter en närkamp i Rosengårds straffområde och den förvaltade man så klart på bästa sätt till 1-2. Sedan startade jakten på ännu ett kvitteringsmål för FC Rosengård men Hittarp försvarade sig bra och belönades med de tre poängen.
FC Rosengårds vänsterback Dardan Burrniku tycker definitivt inte att slutresultatet var rättvist ”1-1 hade varit rättvist, kanske till och med 2-1 till oss” Han fortsätter:
”Jag tyckte det var en svår och väldigt svänging match men i helhet så tycker jag att vi var bättre även fast vi inte fick någon poäng med oss. Det var lite mycket tjong i slutet av matchen som inte var bra men annars så tycker jag att vi kommer in i andra halvlek och och gör 1-1 och har dem under press. Kort därefter så får Hittarp en jättebillig straff . Men så är fotboll, ibland har du stolpe in och ibland stolpe ut. Sedan så tycker jag inte att dom skapar så mycket men de ska ha en stor eloge som gör en bra match som lag.”
Själv tycker Dardan att han gör en ok insats men poängterar att man alltid kan göra det bättre men det FC Rosengård framför allt tar med sig är hur man aldrig slutade att kämpa förrän domaren blåste av matchen. ”Resultaten kommer att komma, vi måste bara fortsätta att kämpa” avslutar han.
VIGÖRDETTILLSAMMANS