Lördag den 27 juli är det redan dags för hemmamatch igen på Malmö IP. Senast hemmaslog vi Växjö DFF med hela 5-0 och FCR visade då upp propagandafotboll som bådar gott för framtiden. Läktarna var välfyllda och tillsammans med de 1644 styckna som tog sig till matchen skapade vi en fantastisk fotbollsfest.
Nu är det dags för nästa utmaning och nästa möjlighet att plocka tre poäng i ett ytterst jämn upplaga av OBOS Damallsvenskan. Kan vi nå 2000 åskådare denna matchen tro? Låt oss försöka.
Väl på Malmö IP får du den häftiga upplevelsen att se FC Rosengårds fotbollsproffs och VM-stjärnor spela fotboll. Du får också själv chansen att utmana din kompis i straffläggning på vår skottborg, tillverka din egen heja-flagga, eller skaffa dig den snyggaste ansiktsmålningen. Sen är du mer än redo att ställa dig i hejarklacken och sjunga ramsor med dina vänner för att heja fram bästa laget.
Matchbiljetter finns att köpa på Ticketmaster och i biljettluckorna innan matchstart. Är ni ett helt lag eller grupp som vill se matchen tillsammans är det här något som är möjligt. Vänd er då till [email protected].
————
Biljettpriser:
Vuxen: 120 kr
Pensionär 65+: 60 kr
Student: 60 kr
Rullstol inkl 1 ledsagare: 60 kr
Under 18 år: Fritt Inträde
————
Vi ser fram emot att ha er på plats, Välkomna till #FCRfamiljen!