Med fem omgångar kvar av OBOS Damallsvenskan 2019 finner vi FCR i fortsatt serieledning med fyra poäng före starka Vittsjö GIK. Tre hemmamatcher återstår och först upp är Örebro KIF.
 
I samband med matchen kommer vi tillsammans med vår samarbetspartner Nothing att samla in material till FC Rosengårds spontanfotboll för tjejer mellan 7–11 år. Det här är ett initiativ som ger unga tjejer en möjlighet att testat på att spela fotboll och skapa en ny gemenskap. Du är välkommen att hjälpa oss att ge fler chansen att spela fotboll samtidigt som du bidrar till att minska klimatpåverkan på vår jord genom att dina gamla grejer får nytt liv – en insats för en dubbelt så bra framtid!
Vi tar tacksamt emot urväxta (inte utslitna): fotbollsskor, benskydd, fotbollsstrumpor, underställ, vind- och regnkläder.
Insamlingen pågår söndagen den 22/9 från kl. 11.00 fram till matchstart kl. 13.00 på Malmö IP.
Vid inlämnad gåva har du dessutom chans att få biljett till dagens match samt vinna fina priser!
 
Matchstart är 13:00, söndagen den 22:e september på Malmö IP.
 
Matchbiljetter finns att köpa på Ticketmaster och i biljettluckorna innan matchstart. Är ni ett helt lag eller grupp som vill se matchen tillsammans är det här något som är möjligt. Vänd er då till [email protected].
 
————
Biljettpriser:
Vuxen: 120 kr
Pensionär 65+: 60 kr
Student: 60 kr
Rullstol inkl 1 ledsagare: 60 kr
Under 18 år: Fritt Inträde
————
 
Vi ser fram emot att ha er på plats, Välkomna till #FCRfamiljen!