”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.” Kanske är det ett ordspråk som känns mest klockrent efter senaste matchen mot Linköpings FC.
I omgång 20 av OBOS Damallsvenskan ställdes FC Rosengård mot starka Linköpings FC hemma på Malmö IP. En match som skulle visa sig bli en riktig nagelbitare där FCR vände ett 1-3 underläge till 3-3 och hade även bud på att göra ett fjärde och avgörande mål i slutsekunderna. Det oavgjorda resultatet gav hemmalaget en poäng i guldstriden. Det här innebär att vi finner FC Rosengård i fortsatt serieledning med sex poäng före tvåan Kopparbergs/Göteborgs FC och en målskillnad på 11 mål, med två matcher kvar att spela.
På söndag den 20/10 är det dags igen, vi kan ta SM-guld på Malmö IP. I senaste hemmamatchen fann vi 2398 åskådare som hade en stor del i den imponerande vändningen från ett underläge. Det var en mäktig stämning på läktarna och ett ständigt stöd matchen igenom. Ni är bäst!
Mot Vittsjö GIK vill vi skapa en minst lika bra stämning på läktaren och bjuder därför på FRITT inträde till söndagens toppmatch.
 
Vi ser fram emot att ha er på plats, Välkomna till #FCRfamiljen!