13 Dagar till Seriestart

FC Rosengårds herrlag laddar batterierna och finslipar formen inför seriepremiären i Turkiet men kvällen innan resan så hann man att spela en snabbt inbokad träningsmatch mot AFK Linköping. Det var gästerna som inledde piggast och tog ledningen med 1-0 precis i början av matchen men sedan var det ett lag på planen. Dennis slog in kvittering efter cirka femton minuters pressande och strax innan pausen så dubblade han sin och FC Rosengårds målskörd. Tack vare att man stod rätt i positionerna och spelade aggressivt i försvarsspelet och hade ett snabbt rörligt anfallsspel där man hade en eller kanske två touch på bollen så hade man tagit över matchen helt. I den andra halvleken så fortsatte man att mala på och Granit och Christopher gjorde ytterligare två mål för FC Rosengård och slutsiffrorna skrivs till 4-1.
Efter matchen så var det kanske inte resultatet i sig som var det viktiga utan hur man genomförde matchen för det är ett faktum att man har flera nya talanger i truppen som ska ”hitta rätt” vad gäller spelsätt och hur de övriga spelar och nu fick man lite av ett kvitto på att man är på riktigt god väg.
Dagen efter åkte grabbarna iväg på träningslägret där det kommer att finslipas på de sista detaljerna inför premiären som bara är tretton dagar borta. Det kommer att tränas två gånger om dagen och i nuläget så är det bara en träningsmatch inbokad, vilket också kommer att bli genrepet inför premiären då man möter förra seriekonkurrenten FC Höllviken.
 
 


 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *