Talkshow med Cornelius Löfmark | 24 juni 15:00-15:30
Vi summerar den gångna säsongen och avslöjar till exempel vad som egentligen hände under guldfirandet i höstas. Det bjuds på en inblick i A-lagets besök hos Football for Life i Sydafrika och vi kommer bland annat prata om såväl digitala matchprogram som pappskallar. Vi tar såklart också tempen på de svenska mästarna inför premiären!
Sportchef Therese Sjögran presenterar laget och analyserar konkurrenterna. Huvudtränare Jonas Eidevall berättar om spelidén och läget i truppen. Lagkapten Caroline Seger berättar om uppladdningen inför seriestarten och den märkliga försäsongen. Dessutom landslagskeepern Zecira Musovic om lagkänslan och besöket hos Football for Life i Sydafrika och superlöftet Hanna Bennisson om tankarna kring årets säsong och om förra säsongen som slutade med SM-guld för FC Rosengård och utnämningen Årets Nykomling för henne själv.
Som om inte detta vore nog kommer en hemlig gäst att finnas med via länk!
 
Upptaktsshowen kommer att sändas via vår Facebook-sida.
 
FC Rosengårds digitala upptaktsshow livesänds från Creative Creative Technology, Malmö Arena Hotels multi-funktionella studio. I samarbete med Malmö Arena Hotel, CA Andersson och Swerock.