VM-kval och inspirationsföreläsning

VM-kval och inspirationsföreläsning

Tisdagen den 30:e november spelar Sverige VM-kval i Malmö mot Slovakien. Som en del i FC Rosengårds fortsatta SM-guldfirande bjuder vi tillsammans med Malmö stad in alla klubbens lag till matchen för att heja på våra landslagsstjärnor. Som ett extra tack till dig som ledare i vår förening ges dessutom möjlighet att innan matchen delta i en exklusiv inspirationsföreläsning med likasinnade.

Föreläsningen består av 3 delar med representanter från några av de största aktörerna inom svensk idrott – Malmö idrottsakademi, FC Rosengård och Malmö FF. Efter föreläsningen ansluter vi till vår egna FC Rosengårds-sektion tillsammans med alla lag.

Malmö idrottsakademi – Niklas Harris
Hur har damhandbollen utvecklats de senaste 20 åren när det kommer till jämställdhet och position i relation till framgång och förebilder? Var står man idag och hur ser framtiden ut? Vad har fotbollen och handbollen för likheter/skillnader? Med mångårig och bred erfarenhet inom elitverksamhet lyfter Niklas Harris, verksamhetschef, dessa spännande frågeställningar.

FC Rosengård – Henrik Kackur
Hur hjälper digitala verktyg oss att maximera speltiden, optimera prestationen och effektivisera utvecklingen hos klubbens spelare? Henrik Kackur ingår i FC Rosengårds fysteam för damlagen och de elitförberedande ungdomslagen. Han delar med sig av insikter och metoder från deras arbete med digitala verktyg i träning och match.

Malmö FF – Jose Martinez
Jose Martinez, analytiker i MFF:s herrlag, ger en inblick i hur de arbetar med data och statistik för att göra objektiva bedömningar av deras prestationer både på kollektiv och individuell nivå.

Varmt välkomna,
önskar FC Rosengård

30 november:
INSPIRATIONSFÖRELÄSNING
& VM-KVAL

Var? Eleda Stadion, exakt lokal meddelas 24/11
När? Tisdag 30:e november 17.30-18.30. Avspark 19:00.
Anmäl dig via formuläret nedan.
Gratis för FC Rosengårds tränare & lagledare.
Enklare förtäring ingår.

Föranmälan krävs.
Sista anmälningsdag 23/11.

Bekräftelse och mer info kommer efter 24/11.

Anmälan är stängd!