A-lagskontrakt för Rubensson

Snart 19-åriga Cajsa Rubensson skriver A-lagskontrakt med FC Rosengård till och med 2024. Hon kom till föreningen 2019 och har visat på stor utveckling de senaste åren.

Precis som storasyster Elin började Cajsa Rubensson spela fotboll i Marieholms IS. Hon har de senaste fyra åren spelat i FC Rosengårds ungdoms- och division 1-lag och även spelat nio matcher för det svenska F04-landslaget. A-kontraktet med FC Rosengård är ett stort steg för den unga talangen som har stora drömmar.

– Jag är jätteglad över att ha skrivit mitt första A-lagskontrakt och att det blev med just FC Rosengård, att träna i den miljön med de spelarna är mycket utvecklande. Jag kommer göra allt för att fortsätta utvecklas och bli en framstående spelare i klubben. Min målsättning och förhoppning är att etablera mig på en hög nivå inom fotbollen och A-lagskontraktet med FC Rosengård är en fantastisk möjlighet att nå dit, säger Cajsa Rubensson.

– Cajsa har varit hos oss i några år och haft en stor utveckling den senaste tiden. Jag hoppas att hon kan ta ytterligare kliv i A-lagsmiljön. Det är en spelare med unika egenskaper och det ska bli intressant att fortsätta följa hennes resa och se vilka steg hon tar härnäst, säger sportchef Therese Sjögran.

De senaste inläggen: