Ahmad Al- Shafie återvänder till FC Rosengård

Anfallaren Ahmad Al Shafie är klar för FC Rosengård efter att han skrivit på ett avtal som löper över säsongen 2021.
Ahmad är 20 år och återvänder till FC Rosengård då det även är hans moderklubb men han har även spelat för BK Olympic, Landskrona BoIS och kommer närmast från Malmö City.
”FC Rosengård är en jättestor klubb. Om man får chansen att spela för en så pass bra klubb så är det väldigt svårt att tacka nej. Nivån på alla spelarna var en avgörande faktor till varför jag valde att skriva på för FC Rosengård. Jag kände direkt att jag skulle passa in här redan efter första träningen, det är en väldigt skön grupp och fast det är så många nya spelare så trivs jag ganska bra här. Jag har haft dessa tränare redan i Olympic (Marco & Pierre) och senast i Malmö city (Marco, Pierre och Willy) så jag är ganska medveten om deras fotbollsfilosofi. Sättet de väljer att spela på är perfekt för mig så det är ännu en avgörande faktor till det hela.” Berättar Ahmad om vad som avgjorde att han valde att fortsätta sin karriär i FC Rosengård.
Ahmad ser positivt på framtiden tillsammans med FC Rosengård och avslutar:
”Framtiden med FC Rosengård ser ganska ljus ut. Jag vill vara med och hjälpa laget uppåt och det är jag säker på att jag klarar av. Division 2 vinner vi 2021. Inget snack om saken!”

FC Rosengård välkomnar Ahmad tillbaka till klubben och önskar honom all lycka till.