Ali Jasim efter FCR-Prespa Birlik

Det blev en komfortabel 4-0 seger där mittbacken Ali Jasim och hans försvarskollegor stod för en solid insats defensivt och belönades med en hållen nolla.
– Det kändes stabilt och har gjort det i de senaste matcherna. Det var skönt att få avsluta säsongen på ett bra sätt med en vinst och en nolla, säger han.
Din egen insats då, du hade några bra dueller under matchen?
– Ja, det kändes bra idag. Jag ville avsluta på ett bra sätt så det kändes skönt för egen del också att få gå på ledighet efter en sådan här insats.
Men mittbacken var inte bara stark defensivt, han var även spelsugen och pigg offensivt.
– Ja, haha. Jag var sugen på att få in ett mål eller en assist, men det gick inte hela vägen. Nej, men jag hade lite extra energi idag så man kunde ta ut sig lite extra i den sista matchen för säsongen, säger Ali Jasim som även ger sin syn på säsongen som har varit.
– Det blev ju inte riktigt exakt så som vi hade tänkt oss. Vi har haft några dippar och tyvärr har de gjort att vi hamnat någonstans i mitten istället för att vara med i toppen. Jag trodde verkligen att vi skulle vara med i toppen och kriga hela vägen, men så är det. Det är en lång säsong och det ingår att hålla saker och ting levande, och det har vi inte lyckats göra. Vi har varit bra när vi har varit bra, men har inte lyckats hålla det hela vägen vilket man måste. Vår lägstanivå har varit för låg och det känns lite tråkigt, för vi har haft kapacitet att gå hela vägen. Men som sagt, det ingår i det hela och vi har ingen annan att skylla på.
– Och för egen del har det varit vissa väldigt bra matcher och vissa matcher som jag har varit mindre nöjd med. Jag har försökt att jobba mycket med mig själv och försökt hålla mig frisk, motiverad och alert. Jag är nöjd med säsongen som helhet, men absolut hade jag kunnat göra det bättre, säger Ali Jasim.