Ali Riley lämnar FC Rosengård

Idag blev det klart att Ali har skrivit på för Chelsea FC. Övergången kommer att träda i kraft när transferfönstret öppnar 15’e juli. Vi kommer att avtacka Ali innan matchen mot Växjö torsdagen 5’e juli på Malmö IP.
Therese Sjögran, sportchef:
– Ali kom till FC Rosengård 2012 och var varit starkt bidragande till våra 3 SM-guld och 3 Cup-guld under hennes tid här. Ali har nu bestämt sig för att ta nästa steg i karriären. Chelsea FC kommer att få en spelare med stort hjärta och en inställning som alla lag hade haft nytta av. Vi önskar Ali lycka till och vem vet, kanske korsas våra vägar igen i framtiden.
Ali Riley:

Under dem senaste 6,5 åren har FC Rosengård blivit min familj. Jag älskar denna klubb och allt vi står för både på och utanför planen. Jag har utvecklats extremt mycket som spelare och person under min tid här och jag är väldigt tacksam för allt klubben har gett mig. Efter nästan 7 säsonger här är jag redo för nya utmaningar och nya upplevelser. Livet är kort och man vet aldrig hur länge man kan ha en karriär som fotbollsspelare. Jag känner att jag måste ta denna chans att utmana mig själv och spela för en klubb som är en av världens största varumärken inom fotboll. Detta var ingen lätt beslut, eftersom FC Rosengård är absolut ett av Europas bästa lag och kommer gå långt med dem spelarna vi har och under Jonas ledarskap. Det skulle vara en dröm att kunna komma tillbaka och avsluta min karriär här, eller även jobba för klubben utanför planen. Jag ser fram emot ett nytt äventyr, men först är det fullt fokus på våra sista matcher innan uppehållet. 
 
FC Rosengård önskar Ali Riley all lycka till i framtiden!