Intresseanmälan: Double Hattrick 2023/2024

Intresseanmälan: Double Hattrick 2023/2024

FC Rosengårds uppskattade program Hattrick by FCR uppgraderas nu till två spår – ett spelarspår och ett ledarspår, med tre delar för varje målgrupp. Anmäl din förenings intresse att medverka!

SPELARSPÅRET:
Målgrupp: Flicklag i Skåne i åldern 12–15 år. Ett lag/förening kan delta.
Syfte: Att behålla tjejer längre inom fotbollen och föreningslivet och skapa förebilder samt gemensamma upplevelser för lagen.

Del 1: En fotbollsträning som vår elittränare håller i tillsammans med två A-lagsspelare. Träningen består av övningar som vi fokuserar mycket på i FC Rosengård.
Del 2: En exklusiv matchupplevelse på Malmö IP med eftersnack tillsammans med FC Rosengårds A-lagsstjärnor.
Del 3: En fotbollscup på Malmö IP där de deltagande lagen får spela mot varandra. I Hattrick Cup finns ingen slutvinnare, alla lag får spela lika många matcher.

LEDARSPÅRET:
Målgrupp: Unga kvinnor 15–25 år som är intresserade av ledarskap, samhällsengagemang och att arbeta med barn/unga. Ingen fotbollskunskap krävs.
Syfte: Att rekrytera och utbilda unga kvinnor till ledare som i sin tur kan leda till att fler tjejer spelar fotboll.

Del 1: Kickoff med föreningarna med fokus på att rekrytera fem unga kvinnor/förening, 15–25 år, till ledarprogrammet. Föreningarna stöttas av FC Rosengård i rekryteringsprocessen.
Del 2: Ledarutbildning för upp till 100 unga kvinnor uppdelat på fyra tillfällen: inspiration, hälsa, projektledning & ekonomi samt utvärdering & framtid.
Del 3: Hattrick Cup – en fotbollscup på Malmö IP. Ledarna i programmet får i uppdrag att organisera aktivitetstorget på cupen och testa sina nyfunna kunskaper.

Double Hattrick by FC Rosengård genomförs i samarbete med Swedbank och Sparbanken Skåne och möjliggörs av Sparbanksstiftelsen Skåne, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen Färs&Frosta.

DOUBLE HATTRICK BY FCR 2023/2024

Vad? Tre delar för ett flicklag 12–15 år och tre delar för fem unga kvinnor 15–25 år som vill bli ledare.
När? 
Från oktober 2023 till september 2024.
Pris? Föreningens medverkan kommer helt eller delvis finansieras av er Sparbanksstiftelse. Mer info kommer efter att intresseanmälningarna inkommit.
Anmäl intresse för din förening
 via formuläret nedan.

OBS! Förening kan inte bara delta i ett av spåren. Att medverka i Double Hattrick innebär att både delta i aktiviteterna för flicklaget och att rekrytera ledare till ledarspåret.

Intresseanmälan: Double Hattrick by FCR 2023/2024

FC Rosengård garanterar inte plats till alla sökande utan gör ett urval baserat på förbestämda kriterier.

FRÅGOR?
Kontakta [email protected] för mer info.

Nu är det dags att ansöka om ett nytt år med oss i Hattrick by FC Rosengård. Vi hoppas att just ditt lag vill vara med oss under det kommande året! 

Hattrick är ett kunskaps- och inspirationsprojekt vars syfte är att behålla tjejer längre inom fotbollen och föreningslivet, höja statusen för damfotboll och sprida kunskap i aktuella ämnen. Hattrick är uppdelat i tre delar:

1. Inspirationsträning för ert lag (flicklag 12-15år) med vår elittränare och A-lagsspelare. Ni får bjuda in ungdomstränare från hela er klubb till att observera träningen och vi kommer under tiden att ge tips och förklaringar till upplägget och övningarna.

2. Utbildningsdel för ungdomsledare i er förening med där vi fokuserar på hur vi tillsammans kan behålla så många spelare så länge som möjligt inom flick/damfotbollen och även en del med tema psykisk hälsa.

3. Hattrick Cup – en fotbollscup på Malmö IP där de deltagande lagen möter varandra. Även här kommer vi ha en del för ledarna med mer sportsligt fokus. När A-laget tränar får ledarna chansen att ta det av upplägget och våra tränares instruktioner.

Läs mer om Hattrick och upplägget här.

I samband med att ni ansöker till oss i FC Rosengård om att vara med i Hattrick kan ni också ansöka hos er Sparbanksstiftelse om finansiering. Att delta i Hattrick innebär en kostnad på 25 000kr och ni kan ansöka om hela summan hos Sparbanksstiftelsen.

Länk till: Sparbanksstiftelsen Finn

Länk till: Sparbanksstiftelsen Färs&Frosta

HATTRICK BY FCR 2022/2023

Vad? Inspirationsträning, ledarutbildning och fotbollscup.
När? 
Från september 2022 till augusti 2023.
Pris? 25 000kr, men ni kan ansöka om hela summan hos er Sparbanksstiftelse.
Ansök för ditt lag
via formuläret nedan.

Ansök till Hattrick med ditt lag

Frågor? Kontakta [email protected] för mer info.