Nätverksträff 7 april

Nätverksträff 7 april

Varmt välkomna på frukostträff tillsammans med Näta by FCR! Denna gång kommer ni få exklusiv förhandsinformation gällande lansering av ett nytt spännande socialt initiativ. Folk Mat & Möten bjuder på fantastisk frukost och självklart finns det möjlighet att skapa nya affärsvänner.

De senaste åren har vi testat att kombinera högläsning med fotbollsträning. Ett koncept vi nu fått möjlighet att växla upp till hela vår verksamhet tack vare stöd från stiftelsen Momentum och Hemmaplan. Fotboll och böcker är kanske inte den vanligaste kombinationen, dock ser vi flera gemensamma utmaningar och tror starkt på gemensamma möjligheter. Vi ser två faktorer för en bättre framtid. Bokstavligt talat.

Gäster på plats är Anja Gatu, författare och fotbollstränare, samt Fatima Al Yassiry, ledare och motivationsambassadör – båda verksamma i FCR på Rosengårds IP.

Avslutningsvis kör vi såklart uppsnack inför kvällens VM-kval Georgien – Sverige där flera av våra spelare stärker upp truppen.

Score: En app där du som partner till FC Rosengård får tillgång till inbjudningar, nyheter och möjlighet att hitta samarbeten med andra företag i nätverket. Framöver kommer vi endast att använda appen. Saknar du inlogg? Kontakta [email protected]

7 APRIL
FRUKOSTTRÄFF

Var? Folk Mat & Möten
När? 7 april, 8-9.30

Frukostträff 7 april