Vill du nätverka med andra
som brinner för hållbarhet?

FC Rosengård, SPP och Max Matthiessen hälsar välkommen till Nordens största digiloga hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow.
Onsdagen 11 september arrangerar A Sustainable Tomorrow sin årliga hållbarhets- och framtidskonferens. Årets arrangemang blir det elfte i ordningen, med en växande publik runt om i Norden.
Även i år blir det ett digilogt evenemang med livesändning från olika digitala hubbar runt om i landet. Du som är del av våra respektive nätverk får möjlighet att följa hållbarhets- och framtidskonferensen live och utan kostnad på Nordisk Film Bio på Mobilia.
I flera år har FC Rosengård varit värd för en egen växande hubb, och i år växlar vi upp ytterligare passande nog till årets tema. Med stolthet samarbeta vi med SPP och Max Matthiessen som officiella samverkanspartners till vår hubb! SPP och Max Matthiesen jobbar med kapitalets kraft att påverka genom att jämställa hållbarhet med framtid. Genom de tre lika viktiga delarna som hållbarhet består av; miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet – vill vi inspirera och inspireras tillsammans med er.
Årets fokusområde ärDissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör.
Keynote-talare 2024 är bl.a. Gurgîn Bakircioglu, föreläsare och journalist, Maria Wolrath Söderberg, docent i retorik, Kata Nylén, psykolog, Andreas Magnusson, klimataktivist och såklart Fredrik Reinfeldt med sin globala omvärldsanalys.
FC Rosengård tillsammans med SPP och Max Matthiessen hälsar er välkomna till en dag med viktiga diskussioner inom social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

”För oss på SPP handlar hållbarhet om att ta hänsyn till miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter i varje investeringsbeslut. Genom att investera i bolag som stöttar FN:s globala hållbarhetsmål och som strävar efter att minska skada på miljö och människa menar vi att vi skapar ett hållbart sparande.”

Anmäl dig till A Sustainable Tomorrow 2024!