Vill du nätverka med andra
som brinner för hållbarhet?

FC Rosengård hälsar välkommen till den åttonde upplagan av hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow.

Torsdagen 16 september arrangerar A Sustainable Tomorrow sin årliga hållbarhets- och framtidskonferens. I år blir det ett digilogt evenemang med livesändning från olika digitala hubbar runt om i landet. En av dessa står FC Rosengård värd för – du har möjlighet att följa den live och utan kostnad på den nyöppnade Nordisk Film-biografenMobilia.

Konferensens fokusområde 2021 är Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Perspektivet, som presenterades vid World Economic Forum i Davos 2020, fokuserar på skalbara lösningar för att skydda, återställa och öka humankapital, miljö och ekonomiska resurser. Talare är bl a Jenny Lindén Urnes, ägare Lindéngruppen, Fredrik Reinfeldt, fd statsminister och Galahad Clark, vd för Vivobarefoot.

FC Rosengård har varit samarbetspartner till A Sustainable Tomorrow sedan 2017. Samma år utsågs även Football for Life by FC Rosengård, tillsammans med Veidekke, till ”Årets Gränslösa Initiativ”. Motiveringen löd då:

”Vinnare av utmärkelsen är ett initiativ som under nästan tio år varit verksamt och genererat verkligt värde, för de båda parterna i samarbetet – men också för hållbarhet och samhället. Projektet skapar möjligheter och förverkligar drömmar – i Sydafrika såväl som i Rosengård.”

I samband med hållbarhetskonferensen kommer du få insyn i Football for Lifes utveckling sedan 2008, såväl i Sverige som i Sydafrika, hur Veidekke satt sin prägel på verksamheten under sina 10 år som huvudpartner till Football for Life, samt hur Kundpartner nu ska ta över stafettpinnen som ny huvudpartner för Football for Life.

Program

  • 08:00-08:25 frukost- och välkomstmingel
  • 08:25-08:30 introduktion till dagen och Football for Lifes verksamhet
  • 08:30-10:40 digitalt konferensprogram
  • 10:40-11:00 fika
  • 11:00-13:00 digitalt konferensprogram
  • 13:00-14:00 lunch
  • 14:00-ca 14:45 avslutande paneldiskussion tillsammans med bl a Veidekke, Kundpartner, Fritidsdirektör Johan Hermansson, Therese Sjögran och Caroline Seger.

Anmälan till A Sustainable Tomorrow