PRIDE PARTNER CUP

Jämlikhet och inkludering har alltid varit två ledord i FC Rosengårds arbete. 2021 kommer WorldPride till Malmö och Köpenhamn och att då utöka engagemanget i HBTQIA+-frågor är en självklarhet.

Fredagen 20 augusti bjuder vi in vårt partnernätverk till Pride Partner Cup där vi kombinerar fotboll och nätverkande med att vi tillsammans med Byggnadsfirman Otto Magnusson slår ett slag för en inkluderande idrott.

Det blir smålagsspel, 5-mot-5. Varje lag består av 10 spelare, fem som spelar åt gången, och samtliga lag coachas av FC Rosengårds A-lagsspelare samt kända föreningsprofiler. Ni kan antingen anmäla ett helt lag, dvs 10 spelare, eller så många som har möjlighet så mixar vi lagen i sann nätverksanda. Max antal spelare är 100 st, så först till kvarn.

Inga förkunskaper inom fotboll krävs, tillsammans skapar vi vinnande team och glädje.

När: Fredagen 20 augusti 12:00 – ca 14:30.

Var: Malmö IP. Vi samlas vid huvudentrén 12:00 och inleder med en enkel lunch som vi äter på läktaren i samband med A-lagets träning.

Medtag: Idrottsskor, ej fotbollsskor, shorts och vattenflaska. Varje lag tilldelas unika Pride-matchtröjor i olika färger. Tyvärr kan vi inte erbjuda duschmöjligheter pga rådande restriktioner.

Pride Partner Cup

FC Rosengårds WorldPride-aktiviteter presenteras i samarbete med: