Mingel, mat & match!

Mingel, mat & match!

Välkommen till mingel med RWE och FC Rosengård – få en glimt av vårt nya kontor!

RWE är stolt och aktiv samverkanspartner till FC Rosengård. Tillsammans vill vi bjuda in alla våra medarbetare, med familj, till AW på kontoret i Malmö fredagen den 7 juli!

Följ med på en liten rundtur i vårt nya kontor och få en känsla för de framtida arbetsytorna. Vi vill ge dig en inblick i hur vår vision för en hållbar och funktionell arbetsplats börjar ta form, och hur detta kommer att påverka vårt arbete och vår gemenskap på ett positivt sätt.

Dagen till ära står RWE dessutom som matchvärd i mötet mellan FC Rosengård och Linköping FC. En av de mest spännande matcherna i OBOS Damallsvenskan, då det är två topplag och FC Rosengård kommer göra allt för att försvara sitt SM-guld. Självklart ska RWE vara delaktiga för att säkerställa ytterligare 3 poäng!

Eftermiddagen inleds på RWE. Mat, dryck och mingel från kl. 16.00. Därefter följer spännande intervjuer med RWE och sportsligt uppsnack med kända profiler från FC Rosengård. Tillsammans går vi sedan över gatan till Malmö IP för att kolla på fotboll i världsklass!

Anmäl dig och ditt sällskap i formuläret på denna sida.

Varmt välkomna
önskar RWE och FC Rosengård

Visste du att…

FC Rosengård bedriver fotbollsverksamhet för dam och herr, 700 flickor och pojkar, samt futsal. Vi bedriver också flera sociala initiativ utöver fotbollen; Boost by FCR, Fotboll for Life by FCR och Hattrick by FCR. Utforska vår hemsida för mer info kring allt detta, och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev som du hittar längst ner på sidan.

7 JULI :
FC ROSENGÅRD - LINKÖPING FC

Var? RWE och Malmö IP
När? Fredag 7 juli

16.00 Malmökontoret för mat, dryck & mingel

17.00 Spännande intervjuer och sportsligt uppsnack

17.30 Mot Malmö IP för fotboll i världsklass!

18.00 Avspark

Sista dag för anmälan: 30 juni

Anmälan är stängd.

Frågor? Kontakta [email protected]