Allsvensk premiär, Skånederby och läslust!

Allsvensk premiär, Skånederby och läslust!

Välkommen att kolla fotboll tillsammans med Trianon! Använder du formuläret på denna sida bjuder Trianon på matchbiljetterna.

Trianon och FC Rosengård har båda ett stort samhällsengagemang och en lång historia tillsammans vad gäller samverkan. Denna match är speciell på många sätt; seriepremiär, Skånederby och dessutom är det Trianon tillsammans med Språkservice som är matchvärdspar. Helt klart en dag att fira tillsammans!

Förutom premiär i OBOS Damallsvenskan, mellan ärkerivalerna FC Rosengård och Vittsjö GIK, kommer det finnas aktiviteter för barnen både innan match och under halvtidsvilan. Dessutom får de 100 första barnen en bok med sig hem som handlar om någon av våra landslagsstjärnor när de var barn Olivia Schough eller Zećira Mušović.

Automatisk bekräftelse skickas på mail. Visa upp bekräftelsen i entrén på matchdag. Så länge som formuläret finns uppe, finns det biljetter kvar.

Varmt välkomna
önskar Trianon & FC Rosengård

Visste du att…

FC Rosengård bedriver fotbollverksamhet för dam och herr, 700 flickor och pojkar, samt futsal. Vi bedriver också flera sociala initiativ utöver fotbollen; Boost by FCR, Fotboll for Life by FCR, Double Hattrick by FCR och Move by FCR. Utforska vår hemsida för mer info kring allt detta, och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev som du hittar längst ner på sidan.

14 APRIL:
FC ROSENGÅRD - VITTSJÖ GIK

Var? Malmö IP
När? Söndag 14 april, insläpp från 14:00. Avspark 15:00.
Anmäl dig och ditt sällskap i formuläret.

Begränsat antal biljetter – först till kvarn!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.