Ännu en vinst för damlaget

Målskillnaden drog iväg i onsdagens match

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stor serieledning för vårt damlag

Vi mötte ett sargat Blentarps BK – deras trupp var endast elva spelare för kvällen, och vi pratade på förhand om att inte underskatta dom trots detta och stor vinst senast.

Men tyvärr gjorde vi precis det – underskattade dem, föll ner i lågt tempo och stressade till avslut. Vi höll dock kvar vid vissa saker vi är bra på – till exempel hörnor. Lagkapten Anna nickade in två tidiga hörnmål, och kort innan halvtid satte Ferda en boll precis innan för stolpen.

I paus kritiserade vi oss själva och peppade upp för att rycka upp oss i nästa halvlek, vilket blev något bättre, men inte mycket.

Bortalaget Blentarp drogs med konstanta skador och spelade större delen av matchen med nio man, men höll hög backlinje och lyckades parera våra anfall bra. Vi spelade osäkert och fick aldrig upp bollarna på våra anfallare ordentligt, men gjorde ett gäng mål ganska enkelt då vi var två man mer.

Ett bra resultat med en mindre bra insats – vi tar med oss den konstruktiva kritiken från idag och tar med oss det positiva för att göra bästa möjliga match på söndag mot Bunkeflo.

Alla var rörande överens om att Blentarp skulle ha en stor eloge för insatsen och hyllade dem varmt vid slutsignalen. 

Slutresultatet blev 8-1 till FCR.

Foto: Melek Avci

Text: Anna Storåkers