Ansök om ett nytt år med Hattrick

Nu är det dags att ansöka om ett nytt år med oss i Hattrick by FC Rosengård. Ansökningsperioden är 1:a-31:a mars och vi hoppas att just din förening vill vara med oss under det kommande året! 

Hattrick är ett kunskaps- och inspirationsprojekt vars syfte är att behålla tjejer längre inom fotbollen och föreningslivet, höja statusen för damfotboll och sprida kunskap i aktuella ämnen. Hattrick är uppdelat i tre delar:

1. Inspirationsträning för ert lag (flicklag 12-15år) med vår elittränare och A-lagsspelare. Ni får bjuda in ungdomstränare från hela er klubb till att observera träningen och vi kommer under tiden att ge tips och förklaringar till upplägget och övningarna.

2. Utbildningsdel för ungdomsledare i er förening med där vi fokuserar på hur vi tillsammans kan behålla så många spelare så länge som möjligt inom flick/damfotbollen och även en del med tema psykisk hälsa.

3. Hattrick Cup – en fotbollscup på Malmö IP där de deltagande lagen möter varandra. Även här kommer vi ha en del för ledarna med mer sportsligt fokus. När A-laget tränar får ledarna chansen att ta det av upplägget och våra tränares instruktioner.

I samband med att ni ansöker till oss i FC Rosengård om att vara med i Hattrick kan ni också ansöka hos er Sparbanksstiftelse om finansiering. Att delta i Hattrick innebär en kostnad på 25 000kr och ni kan ansöka om hela summan hos Sparbanksstiftelsen. Hittills har de beviljat alla föreningar hela summan för att delta i Hattrick by FCR.

Sparbanksstiftelsen Skåne

Sparbanksstiftelsen Finn

Sparbanksstiftelsen Färs&Frosta

De senaste inläggen: