Antagningsbesked

till FC Rosengårds ledarskapsutbildning

Varmt välkommen till FC Rosengårds ledarskapsutbildning!

Tillsammans med Malmös föreningsliv vill vi skapa en gemensam plattform för tjejer, kvinnor, och icke-binära.

Inledningsvis erbjuder vi i FC Rosengård en ledarskapsutbildning för att inspirera dig som redan är, eller vill bli, en ledare. Tillsammans med olika idrotter och nivå på erfarenhet skapar vi intressanta diskussioner och kunskapsöverföring, både på individ- och organisationsnivå.

Ledarskapsutbildningen bygger på teori och workshops som varvas med praktik. Fysiska träffar ca. 2 ggr/månad under 1 års tid och kompletteras med digitalt material. För den som vill engagera sig ännu mer kommer det finnas ytterligare tillfällen för praktik samt valfria inspirationsträffar.

Bekräfta din plats till utbildningen i nedan formulär.

Ange också ifall du kan vara med på årets Kick-off onsdagen den 29 september på Scandic Triangeln, Malmö. Kl. 18 – 20.

I formuläret frågar vi också om tillåtelse att publicera bilder på dig. Under utbildningens gång kommer vi nämligen att ta bilder för att dokumentera och sprida vårt arbete tillsammans med er. Detta görs i FC Rosengårds kanaler för att sprida kunskap och inspiration.

Bekräfta din plats 2021-2022

Ledarskapsutbildningen är en del av Football for Life by FC Rosengård där fotbollen används som verktyg för stärka tjejer och kvinnors ställnings i samhället sedan 2008 i Sydafrika. Tack vare stöd Malmö stad kunde vi äntligen starta en svensk version 2020.