Är du med i matchen?

Uppdaterad info inför Malmöderbyt!
Nu har vi bärgat hem Cup-guldet och kan fokusera på guldstriden i Allsvenskan. Har du inte köpt biljett till matchen mot LB07 än, så är det hög tid att göra det nu!
På onsdag öppnar grindarna till Swedbank Stadion kl. 17.00, då drar även förfesten igång. Var du än befinner dig på Swedbank Stadion under själva matchen, så rekommenderar vi att gå in till arenan genom insläppen A eller B. Det är insläppen som ligger vid Malmö Stadion, mot Pildammsparken.
När du väl passerat genom insläppet så finns det roliga aktiviteter innan matchen på Supportertorget. Supportertorget ligger när du checkat in genom A eller B och gått uppför trapporna. När du sedan ska gå till din plats innan match, så kan du göra det direkt från Supportertorget, oavsett om du ska till stå- eller sittplats.
På Supportertorget blir det förfest med olika DJ’s, du kan slå straffar i Målborgen och vinna att komma in på innerplan under halvtidsvilan för andra tävlingar. Det blir uppvisning i Capoeira och du kan köpa den unika derby-halsduken. Innan matchen blir det även spontanfotboll på innerplan, du kan anmäla dig till det på Supportertorget. Utöver allt detta finns där så klart mat, dryck och annat att köpa i kioskerna.
Om du inte redan har köpt matchbiljetter på Ticketmaster, så kan du köpa i MFF-Shopen på Stadion under ordinarie öppettider och även i biljettluckorna från 15.30 på matchdagen.
Välkommen på Malmöderby!
—–
Onsdagen den 30’e augusti möts LB07 och FC Rosengård i ett historiskt Malmöderby på Swedbank Stadion. Derbyfesten arrangeras av LB07 och FC Rosengård i samarbete med Malmö FF och Malmö stad. I samband med matchen bjuder vi in till ett seminarium där vi tillsammans med beslutsfattare inom både politik och näringsliv diskuterar vad vi kan göra för att utveckla damfotbollen och ge unga flickor förebilder. Vad kan vi göra för att de ska kunna förverkliga sina drömmar på och utanför plan? Och vad kan media, politiker, ideella krafter och näringsliv bidra med?
Idag har vi 179 000 aktiva utövare. Fotbollen är den största av alla sporter för flickor i Sverige och vi är näst störst på damfotboll i Europa. Vi har framgångsrika landslag och klubblag som är goda förebilder.
Med detta seminarium som startpunkt, vill vi börja arbeta brett för att med damfotbollen som motor skapa en rörelse för både jämlikhet och inkludering. Att använda den för att skapa förebilder för flickors möjligheter att ta plats på lika villkor. För att forma nätverk, laganda och kvinnliga ledare.
Panelen under seminariet kommer bland annat att bestå av Annie Lööf, partiledare (C), Katrin Stjernfeldt Jammeh, KSO Malmö Stad (S) och David Polfeldt, VD Massive Entertainment. Moderator är Heidi Avellan, Politisk chefredaktör och chef för ledarredaktionen på Sydsvenskan. Ett seminarium du helt enkelt inte vill missa!
Det är dags för alla att vara #medimatchen.
< Köp din matchbiljett här >
< Köp din gruppbiljett här >
Om du vill komma med en större grupp (t.ex. ett lag) på matchen, maila till [email protected] för information.
< Inbjudan seminarium >
< Inbjudan sponsorer >
< Inbjudan föreningar >