900kr – Vuxen (från 18 år)
500kr – Pensionär
500kr – Student
Barn & ungdom under 18 år går alltid gratis på våra matcher.
 
I samtliga årskort ingår 3 för 1! Detta innebär att du med ett årskort har tillgång till hemmamatcherna för FC Rosengårds samtliga tre seniorlag:
Dam A: OBOS Damallsvenskan (Malmö IP)
Dam B: Div 1 södra (Rosengårds IP)
Herr: Div 2 S. Götaland (Rosengårds IP)
Utöver entré till våra hemmamatcher ingår också mailutskick av FCR-nyhetsbrev och exklusiva erbjudanden. Som årskortsinnehavare får du också förtur vid andra evenemang och tävlingar såsom exempelvis UEFA Womens Champions League. 
 
NYHET – DIGITALT ÅRSKORT!
Smidigare hantering för dig och snällare mot miljön – nu kan du få ditt årskort digitalt till mobilen! Kryssa i önskemål om digitalt årskort i formuläret nedan. Ladda ner Sportadmin medlemsapp. När vi har registrerat din betalning, kommer du att kunna logga in i appen och se ditt årskort under fliken medlemskort. Självklart kan vi fortfarande skicka ditt årskort hem till dig; glöm ej att ange din adress om du väljer detta alternativ!
BETALNING
Gör din beställning i nedan formulär. När du gjort din beställning, får du ett automatisk mail tillbaka där du finner betalningsinformation. Betalning sker antingen via Bankgiro eller Swish.
INFO GÄLLANDE COVID-19
Vi kommer även i år göra vårt yttersta för ett säkert matcharrangemang, och som årskortsinnehavare har du alltid förtur till våra matcher. Men ännu vet vi inte vad 2021 har att erbjuda. Vi kan därmed inte garantera fotboll på plats, och ett årskort köpes i år med den förutsättningen. Det vi kan garantera är dock att ett köp av årskort alltid innebär att du bidrar till:

  • FC Rosengårds ständiga arbete för jämlikhet, gemenskap, och vinnarkultur.
  • FC Rosengårds vision om att skapa ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor. Där alla barn och familjer vågar tro på sina drömmar och har mål för framtiden. Både på och utanför plan. #TroPåDinDröm

 
Här beställer du FC Rosengårds årskort för säsong 2021:
[caldera_form id=”CF6007e750cd56c”]