Assisterande tränaren William Ndziba lämnar FC Rosengård

Inför årets säsong blev William Ndziba utsedd till ny assisterande tränare för herrlaget. Dessförinnan var han ansvarig för U21-laget i fem år. Nu har han meddelat att han lämnar klubben på grund av familjeskäl.
– Det är en situation där jag har varit aktiv inom fotbollen i så många år, både som spelare och tränare, och det har tagit mycket tid från familjen. Jag älskar fotbollen och det är fantastiskt sköna killar i laget, så det handlar inte om att jag har varit olycklig över situationen. Men för att göra ett bra jobb krävs det att man lägger ner mycket tid på träningar och matcher och jag känner nu att jag behöver lägga mer tid på familjen, säger William Ndziba.
– Jag har jobbat mycket med de unga killarna genom åren och det har varit jättekul att få se flera av dem komma upp i A-laget. Jag hoppas att klubben fortsätter att ge de yngre chansen, säger han.
FC Rosengård vill tacka William för hans insatser i klubben och önskar honom all lycka till i framtiden.