Biljetter

Exklusivt för 1917-klubben

Sedan den 1 juni kan vi med glädje välkomna 400 personer till Malmö IP i samband med match i OBOS Damallsvenskan! Eftersom platserna är begränsade kommer endast FC Rosengårds samarbetspartners och årskortsinnehavare att tilldelas plats. Anmälan sker via nedan formulär.

Vi som klubb följer fortsatt Folkhälsomyndighetens restriktioner, samt regionala restriktioner, och fortsätter att ta vårt samhällsansvar för att undvika smittspridning. Dock måste vi göra detta tillsammans!

Vi behöver fortsatt er hjälp med att följa restriktionerna för att garantera en miljö där ni kan känna er trygga och kunna njuta av fotboll i världsklass!   

Riktlinjer Covid-19

Genom att komma på match intygar ni att ni är medvetna om riskerna med Covid-19 samt garanterar att ni kommer följa rådande restriktioner och riktlinjer:

  • Håll avstånd och visa hänsyn till varandra
  • Sitt endast på markerade platser
  • Använd den handsprit som finns utplacerad på området
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk!

Övrig info:

Våra matchevenemang kommer se lite annorlunda ut:

  • Begränsad kioskförsäljning. Försäljning av enklare utbud sker vid er sittplats för att undvika köer.
  • Endast de personer som fått en reserverad plats har möjlighet att komma under rådande omständigheter – inga lösa biljetter kommer säljas.
  • Meddela eventuellt förhinder, vi har en reservlista – det är många som vill komma till Malmö IP!

Begränsat antal

Just nu kan vi ta emot max två personer från varje företag. Ange i formuläret nedan för- och efternamn på alla era representanter.

Frågor? ⟹ [email protected]

Sittplatserna på arenan är markerade enligt rådande restriktioner; var tredje stol, varannan rad. Detta avstånd kommer även gälla för er som kommer i sällskap.

Säkerheten framför allt!

Ett led för ett säkert evenemang är att begränsa folksamlingar. Därmed kommer du bli tilldelad en tid för ankomst till arenan samt hänvisad till särskild sektion. Denna information skickas ut när platserna är tillsatta och följs inte anvisningarna kan du bli nekad tillträde till arenan.

1917-klubben 21 juni