Matchbiljetter till Champions League

Imorgon är det dags! FC Rosengård mot FC Barcelona, kvartsfinal i Champions League.
Det är redan 3000 biljetter bokade, men det finns plats för fler på läktarna på Malmö IP. Vi har stängt försäljningen på Ticketmaster, men det går fortfarande att köpa matchbiljetter vid insläppet. Det går även att hämta fribiljetter för er som är under 18 år.
Ni som ska köpa matchbiljetter, gå till biljettluckorna. Vi tar kontant, Swish och kort. Försök ha jämna pengar eller gärna Swish, så kommer alla in snabbt. Ni som redan har biljetter, gå direkt till insläppen. Biljettluckor och insläpp är vid huvudentrén till Malmö IP, på Pildammsvägen.
Biljettluckorna öppnar 17.00, grindarna öppnar 17.00 och matchen börjar 19.00 Det kommer mycket folk, så försök komma i god tid innan matchen.
Idag säljer vi matchbiljetter och delar ut fribiljetter endast i biljettluckorna, inte på vårt kansli!
Vi ses på Malmö IP!
——
Matchbiljetterna till Champions League-kvartsfinalen mellan FC Rosengård och FC Barcelona är släppta. Hemmamatchen spelas onsdagen den 22 mars klockan 19.00 på Malmö IP. Årskorten gäller inte till Champions League-matcherna.
Matchbiljetterna kostar:
Vuxen               140:-
Student            70:-
Pensionär        70:-
Under 18 år     gratis
Matchbiljetter finns att köpa på Ticketmaster.
Vi kommer att sälja matchbiljetter i biljettluckorna vid Malmö IP innan matchen. Där tar vi kort, Swish och kontanter. Vi kommer att ha öppet försäljning vid ett tillfälle någon dag innan match, återkommer med datum och tid för det.
Biljetter för alla under 18 år är gratis och gäller ej på huvudläktaren på Malmö IP. Ni måste hämta dessa som fribiljetter på Malmö IP innan matchen. Detta för att vi ska ha en chans att veta hur många åskådare som kommer. Fribiljetter finns att hämta under de tider vi säljer biljetter i biljettluckorna och på kansliet på Malmö IP under ordinarie öppettider.
På själva matchdagen kommer vi att sälja matchbiljetter från kl. 17.00 och fram till matchstart. Det kan det bli köer vid biljettluckorna, så vi uppmanar alla som ska på matchen att köpa förköp. Om du har köpt biljett på förköp, kan du gå direkt till insläppen på Malmö IP, där vi kommer att ha alla insläpp öppna vid huvudentrén vid Pildammsvägen.
Det är fri placering som gäller på Malmö IP, där vissa läktare är sittplats och andra ståplats. Det kommer att bli mycket folk, så vi får hjälpas åt att fylla läktarna så alla får plats. Insläppet på matchdagen öppnar 17.00, två timmar innan matchstart. Det kommer att bli mycket folk, så kom tidigt! När vi väl kommit in på Malmö IP så finns där försäljning i kioskerna med fika och mat. Vi kommer dessutom att sälja FCR-souvenirer.
Om ni vill komma till matchen med en större grupp, ta kontakt med Magnus Ericsson på FCR’s kansli i god tid innan matchen, så löser vi med gruppbeställning och fakturering.
Välkomna till Malmö IP!