Bill Halvorsen skriver på för FC Rosengård

Målvakten Bill Halvorsen har skrivit på ett kontrakt som gäller för 1 plus 1 år för FC Rosengård. Bill Halvorsen är en rutinerad målvakt som spelat både i Superettan och i Division 1. Bill har Målilla GoIF som moderklubb och har sedan dess vaktat målet i klubbar som Åtvidaberg, Landskrona och Värnamo och kommer närmast från Oskarshamn.
”Vi har sökt efter ytterligare en målvakt under en tid nu och är väldigt nöjda med att fått klart med Bill Halvorsen. Vi får in en målvakt som spelat en hel del på högre nivå i både Superettan och Division 1. Bill uppfyller många av de kriterier vi söker efter när vi letar nya spelare. Han vet vad som krävs för att prestera på en hög nivå.” Kommenterar Hasse nyförvärvet.
Efter säsongen 2014 gick Bills kontrakt ut med Oskarshamn och han har alltså valt att skriva på för FC Rosengård.

Bill berättar själv att det ”Dels var för att klubben kan hjälpa mig socialt och dels för klubbens ambitioner att avancera i seriesystemet” som fick honom att signera kontraktet. Så vad har han för målsättningar för 2015? ”Målsättningen personligen är att spela 90 minuter varje match och bidra till positiva resultat som gör det möjligt till avancemang.” När man frågade om hans styrkor på planen så svarade han ”Svårt att beskriva sina styrkor, de får jag visa på Rosengårds IP istället.”

Vi hälsar Bill välkommen till FC Rosengård och önskar honom lycka till i klubben

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *