boost 763
Det här är Boost by FC Rosengård
Vi arbetar för att alla ska få en plats på arbetsmarknaden.
Boost by FC Rosengård har sedan starten 2011 bidragit till att tusentals unga blivit anställda eller börjat studera efter att ha deltagit i någon av våra insatser.
På Boost utgår vi från varje arbetssökandes behov. Vi skräddarsyr program för var och en som deltar så att de kan nå anställning eller utbildning på bästa sätt.
Vi är relationsbyggare som jobbar med hjärtat. Vi arbetar varje dag för att få se personer gå vidare stärkta i sig själva och i sin tro på framtiden.
Varje individ som lämnar Boost med en känsla av att ha kommit vidare i livet oavsett om det handlar om, att ha klarat av en kurs i matte, att må bättre, att ha fått ett jobb, skapar många många olika värden, inte bara för individen.
Värdet för mamman som berättar att sedan hennes son fick jobb har han blivit en annan person – mycket gladare och med mer energi – och hur tacksam och glad för det hon är.
Värdet för företagaren som snabbt behövde anställa och sen får se den nya medarbetaren komma in i arbetslaget och hjälpa företaget att utvecklas.
Värdet för samhället där utanförskapet minskar, trycket på vården blir lägre, färre väljer en kriminell bana, och där ytterligare en person trivs med sitt liv och vågar tro på framtiden. Individers framgång blir vår framgång.
Boost skapar förändring – för samhället och för individen.
Vill du veta mer?
Boost by FC Rosengård – Lantmannagatan 30 – 214 48 Malmö – [email protected]boostbyfcr.se