Victoriahem Summer Camp
på Rosengårds IP

För åttonde året i rad arrangerar FC Rosengård i samarbete med Victoriahem gratis fotbollsaktiviteter och lekar för barn och ungdomar. Våra ledare som är på plats har alla genomgått ledarskapsutbildningen inom Football for Life Sverige by FC Rosengård.

Ett Summer Camp för alla som gillar fotboll med match, teknik, tävlingar, lekar, högläsning, och mycket mer! Vi bjuder på frukt och mellanmål alla tre dagar. Alla barn som deltar får dessutom en t-shirt som minne.

För: Flickor och pojkar födda 2014–2011 
Dagar: Måndag 7 aug – Onsdag 9 aug
Tid: 10.00 – 13.00
Plats: Rosengårds IP, Frölichs Väg 2

Det är GRATIS att delta, men eftersom vi har begränsat antal platser krävs föranmälan.

Frågor? Kontakta [email protected]

Anmälan för årets Summer Camp är stängd.

Summer Camp
på Malmö IP

Det är dags att anmäla sig till vårt årliga Summer Camp. Vårt sommarläger erbjuder barn i åldern 9 till 13 år tre heldagar med fotboll. Tillsammans kommer de att vässa sina fotbollsfärdigheter, få nya vänner och ha en fantastisk sommarupplevelse.

Under ledning av våra engagerade instruktörer kommer ditt barn att få lära sig mer om fotboll och tillbringa roliga dagar på anrika Malmö Idrottsplats i centrala Malmö. I år genomförs Summer Camp innan Midsommar då arenan renoveras under sommaren.

FC Rosengårds damallsvenska lag kommer vara i fullt gång med sitt seriespel. Vi passar på och bjuder en vuxen och ett barn att titta på hemmamatchen mot IK Uppsala kvällen den 19:e juni. Dagen efter kommer barnen få möjlighet att ställa frågor till stjärnorna i samband  med lägret.

INFORMATION
För: Flickor födda 2010-2014
Datum: 19 – 21/6
Tid: 08.30 – 15.30
Plats: Malmö IP, Pildammsvägen 13
Avgift: 1500 kr (I priset ingår lunch och frukt)

I avgiften för Summer Camp 2023 ingår en t-shirt, vattenflaska, boll, ett diplom över deltagandet samt inträdet till matchen FC Rosengård – IK Uppsala för ett barn och en vuxen.

Anmälan för årets Summer Camp är stängd.