Mer info om Summer Camp by FC Rosengård 2022 kommer här under våren!

Summer Camp
på Malmö IP

Oavsett om man är nybörjare eller redan spelar så erbjuder vårt sommarläger barnen att vässa sina fotbollsfärdigheter, få nya vänner och ha en fantastisk sommarupplevelse. Under ledning av våra engagerade instruktörer kommer ditt barn att få lära sig grunderna i fotboll. FC Rosengård kommer under året lyfta ämnet inkluderande idrott. Detta kommer synas i olika aktiviteter, bland annat i samband med WorldPride som arrangeras i både Malmö och Köpenhamn i sommar, och där FC Rosengård är samarbetspartner. Temat kommer även att lyftas under årets Summer Camp.

INFORMATION

För: Flickor födda 2008-2012

Datum: 9 – 11/8

Tid: 08.30 – 15.30

Plats: Malmö IP, Pildammsvägen 13

Kostnad: 1200 kr (I priset ingår lunch och mellanmål)

Alla som deltager i lägret får en t-shirt, vattenflaska, boll samt ett diplom med beskrivningar om vad man varit duktig på under lägret och vad man kanske ska träna lite extra på. Alla kort kommer att signeras av ditt barns instruktör som hjälpt till med träningen.

Summercamp är fullt och anmälan är stängd.

Victoria Park Summer Camp
på Rosengårds IP

För sjätte året i rad arrangerar FC Rosengård i samarbete med Victoria Park gratis spontanaktiviteter för barn och ungdomar. I år spelar vi fotboll tillsammans, lyssnar på musik, dansar, läser böcker och umgås. Vi kommer också ha tävlingar med fina priser. Våra ledare som är på plats har alla genomgått ledarskapsutbildningen inom Football for Life Sverige by FC Rosengård.

Plats: Vänskapsparken i Rosengård – Ramels väg 41
Dag: Måndag 9 aug – Onsdag 11 aug
Tid: 11.00 – 15.00

För dig som är 7-12 år, ta med dig dina kompisar och syskon!

Det är GRATIS att delta och ingen anmälan krävs.