Coach Jonas inför morgondagens match

Imorgon åker FCR till Vittsjö för att ta sig an den tuffa bortamatchen mot tabelltrean Vittsjö GIK. Vi har ställt några frågor till coach Jonas.
 
Imorgon möter vi Vittsjö GIK på bortaplan. Vad är dina förväntningar inför den matchen?
Jag förväntar mig en jämn och tuff match mellan två lag som kommer vara väldigt noggranna och disciplinerade i sina matchplaner. 
 
Vittsjö GIK har haft en väldigt bra start på den här säsongen och skuggar oss med tre poäng mindre i tabellen. Vad anser du är Vittsjös styrkor som gjort de lyckats plocka de poäng de har den här säsongen?
Ett kompakt och välorganiserat försvarsspel där samtliga spelare arbetar stenhårt för varandra. 
 
Hur har förberedelserna sett ut inför matchen? Har träningsveckan varit optimal?
Vi har tränat på gräs (Rosengårds IP) sedan Kungsbacka-matchen och jag känner att vi har föreberett oss bra på underlagsbytet. Vi har också fått bra träningstillfällen på, vad vi tror, de viktigaste spelmomenten mot Vittsjö.
 
Vi har fått in nyförvärv som varit vassa direkt i sin start i FCR-tröjan. Vad tycker du om deras prestation?
Jag har en väldigt stor respekt för att det är svårt att komma in som ny spelare och lära känna en ny miljö. Men med det sagt så tycker jag att både Svava och Cankovic har varit sensationellt bra för oss så här långt. Det är båda spelare som vi har värvat för att vi tycker de skulle passa väldigt bra in i vårt spelsätt men att de redan nu kan prestera så bra är väldigt positivt för oss. 
 
Lycka till Jonas och hela FCR-gänget, #FCRfamiljen står bakom er!