Dags för årets andra match

FC Rosengård spelar sin andra träningsmatch efter att i förra veckan inlett årets säsong med en säker vinst mot Bröndby med 3-2.
Den matchen bjöd publiken på bra fotboll och spelarna visade att man redan ligger långt framme i träningen. Förhoppningsvis fortsätter man att bjuda på samma underhållning på söndag när Fortuna Hjörring från Danmark kommer på besök.
Fortuna Hjörring är en anrik damklubb som bildades 1966 och som tillsammans med Bröndby dominerat damfotbollen i högsta danska ligan. Bästa internationella meriten är att man 2003 nådde finalen i dåvarande Europa-cupen (nuvarande Champions League). Då ställdes man mot Umeå IK, som under några år totalt dominerade svensk fotboll, och efter ett dubbelmöte så stod Umeå som klara vinnare med 7-1
Fortuna Hjörring och Rosengård möttes i tävlingssammanhang år 2014 i Champions League och med siffrorna 4-1 gick Rosengård vidare till kvartsfinal.
Matchen på söndag blir ett bra test för hemmalaget hur långt som man kommit i förberedelserna inför kommande matcher i Svenska Cupen.
Välkomna till Malmö IP på söndag 2/2 klockan 15:00.