Dam B fortsatt obesegrade i Div 2 och F19 Svenska Spel

Vi har hittills mött Lilla Torg FF, Eskilsminne DFF och FC Staffanstorp i Div 2 och gjort det bra. För varje match hittar vi nya saker att träna på, men lagandan och kämpaglöden är fortsatt hög, vilket lett till tre poäng i varje match och ensam serieledning i Div 2 Södra Götaland. Efter förra matchen mot Eskilsminne kommenterade Renée Slegers, huvudtränare:
’Vi är nöjda med prestationen. Spelarna gör bra individuella prestationer men framför allt är vi nöjda med hur vi beter oss som kollektiv. Alla spelare var aktiva och tog ansvar i försvarsspelet och i anfallsspelet har vi stor variation. Nu gäller det att jobba vidare så vi kan hålla den här höga nivån och utveckla oss vidare. Vi ser fram emot nästa match mot Staffanstorp på söndag.”
I Svenska Spel F19 har vi också varit framgångsrika, senast ikväll då vi mötte Växjö DFF, vinnare av förra årets flickallsvenska i södra divisionen, som vi besegrade med 3-2 på hemmaborgen Malmö IP.
På lördag fortsätter vi seriespelet i Div 2 då vi möter Uppåkra på bortaplan. Motståndarlaget hälsar att 50 personer släpps in på planen enligt först-till-kvarn-principen, men övrig publik är välkomna att sprida ut sig längs staketet runt planen.
Varmt välkomna att följa vår resa vidare!
(Foto: Den vinnande truppen efter matchen mot FC Staffanstorp, även denna slutade 3-2 till oss, på Rosengårds IP.)