Dam div 3 fortfarande obesegrade!

Fredagsmatchen mot Vellinge bjöd på spänning och poäng

 

Ny poäng för damlaget!

 

Vi ställde upp med en bra trupp mot Vellinge, ett lag vi inte mött på länge, som hade med sig en publikskara som intog bortasidan. Efter endast tolv minuter kom Tesa fri och satte 1-0, vilket höll i sig ett bra tag. Vi spelade en ganska jämn match, där vi hade vissa svårigheter med att få till den sista passningen/avslutet. 

 

Efter halvtidsvilan öppnade vi starkt och hade klart bollinnehav, ändå gjorde de både 1-1 och 1-2 på grund av individuella misstag från vårt håll, men vi höll uppe ett högt tempo och bra snack. Dock blev nivån lite lägre efter deras ledningsmål, och Vellinge fick även en straff, som de dock missade.

 

Vi fortsätter att slå bra hörnor via bland annat Lejla, HP och Rina. I minut 72′ får Karin perfekt träff med huvudet och det blir 2-2. Resultatet håller i sig tills domaren blåser av och matchen slutar oavgjort. Fokus till nästa match blir att hålla en hög nivå matchen igenom och inte svaja så mycket som vi gör i denna.

 

Men vi är fortsatt obesegrade, och ser fram emot en bra kamp hemma mot Gislöv nästa fredag. Hoppas på stor uppslutning från vår fina hemmapublik! Denna match var det premiär för lite fikaförsäljning, ta med cash även nästa gång och stöd ditt favoritlag!