Damerna förlorade snörpligt i premiären

Damerna föll med 0-4

Årets seriepremiär spelades hemma fredag kväll med lite ruggigt väder men stor och peppad publik. Laget som stod för motståndet var KF Malmö, som vi veckan innan slagit med 4-0 borta. Dock såg deras trupp väldigt annorlunda ut denna kväll, en hel del nya spelare och en väldigt duktig målvakt.

Tyvärr var detta inte alls vår dag. Då truppen är för liten för att spela elvamanna på träningarna har vi inte fått in det nya spelsystemet med tre centrala mittfältare, och vi uppträdde stundtals mycket förvirrade, och hittade inte alls positionerna under matchens gång. Dessutom gjorde vi inte mål på de chanser vi fick, och då förlorar man vilken match som helst. Vi tappade både humöret och tempot under större delen av matchen, samtidigt som hela avbytarbänken tyvärr satt med skador så som stukade fötter på två spelare.

Vi tar med oss det negativa och vänder till positiv pepp och hårdträning i veckan! På lördag är det dags igen, denna gång mot nystartade kombinationslaget Näsets FF / Heleneholms FF. Varmt välkomna till Höllviken kl 15.

Foto: Lejla Ibrahimpasic