Damlaget klarade en poäng mot serietvåan

Fortfarande obesegrade!

Damlaget leder ännu serien

En svår hemmamatch väntade mot serietvåan KF Malmö på fredagskvällen. De hade en fin formkurva och vi visste att de fått förstärkning av ett par nya spelare, samtidigt som vi var en decimerad trupp med en hel del skadade eller bortresta från startelvan.

Innermittfältet var helt nytt för dagen, och på målvaktssidan fick lagkapten Anna hoppa in.

Hela första halvlek var jämn, men vi hade en hel del fina anfall, som till slut resulterade i ett mål av Nora. Defensivt fick även motståndarna till en hel del, bland annat ett skott i krysset som Anna tippade i stolpen och ut.

I andra halvlek tog KF Malmö mer och mer över, vi försvarade oss krampaktigt men till slut satte de ett kvitteringsmål.

En kampfylld match som slutade 1-1, och vi var hyfsat nöjda med ett poäng, men inte helt och hållet med spelet. Vi jobbar vidare för att göra en uppryckning till nästa match.

Text: Anna Storåkers