Div 2: Alvedin lägger skorna på hyllan

Alvedin skrev på för FC Rosengård vinter 2009/ 2010 och kom till klubben från Motala, dessförinnan spelade han cirka 50 i Superettan för Landskrona Bois som också är hans moderklubb. Sedan Alvedin kom till FC Rosengård har han representerat klubben i  110 seriematcher plus cupmatcher, DM matcher och matcher i Malmömästerskapet.
Alvedin har haft det tungt och varit skadedrabbad under de senaste säsongerna och det har tagit mycket av hans kraft vilket ledde fram till beslutet att sluta. Han berättar själv att han ”måste lyssna på sin kropp och tänka på hälsan för en fotbollskarriär är trots allt bara en liten del av livet och man måste kunna leva ett smärtfritt efter karriären med”.
-Så hur ser den närmaste tiden ut?
-”Närmaste tiden blir att jag ska vila och åka iväg på en lång semester och bara koppla av och njuta, så att kroppen får lite återhämtning.”
-Hur ser framtiden ut?
”Jag kommer nog att göra något inom fotbollen när jag fått vila och allt lugnat sig. Sen vad de blir åter står att se. Och så vill jag tacka alla spelare och alla i klubben för denna tiden . Det har varit fantastiskt. Och önskar er alla ett stort lycka till.”
FC Rosengård tackar Alvedin för sina insatser för klubben och önskar honom lycka till i framtiden.