Div:2 FCR slog Nybro

FC Rosengård hade en förhållandevis lugn lördag när man planenligt besegrade Nybro med 3- 0. Redan efter fem minuter så gjorde Mohamed Ramadan 1-0 till Rosengård och i den 28 matchminuten ökade han på sin målskörd när han sköt in sitt och Rosengårds andra mål till 2- 0. Resultatet stod sig halvleken ut och egentligen så var det inget snack om vilket som var det bästa laget då Rosengård dominerade de första 45 helt och hållet. I den andra halvleken så försökte Nybro att spela upp sig men det skulle ändå dröja till den 60 matchminuten innan laget lyckades jobba sig fram till en hyfsad målchans och resten av matchen blev lite av en transportsträcka till slutsignalen. Hur som helst så hade Rosengård flera chanser i den andra halvleken men det skulle dröja till den 79 minuten innan Nichlas Schön fastställde slutresultatet till 3- 0.
 
I matchen mot Nybro så debuterade Almir Malicevic för herrseniorerna och hans cirka tjugo minuter på planen var klart godkända . Almir är född 98 och har gått hela vägen genom Rosengårds ungdomsorganisation och klubben gratulerar honom till debuten och önskar honom lycka till.
 
Segern är FC Rosengårds femte raka efter att serien startade om efter sommaruppehållet, tyvärr så vann även Karlskrona i helgen men jakten på seriesegern och direktplatsen till Division 1 fortsätter. Närmast i kalendern så står mötet mellan FC Rosengård och Hässleholms IF, matchen spelas på lördag på Österås IP klockan 15.00.