F Ö R E T A G S S U P P O R T E R

 

Drömklubben

 

Drömklubben

 

Ta ställning för en jämställd idrott och jämställd sponsring. Genom att månadsprenumerera sponsrar du jämnt jämt.

Drömklubben handlar om att göra det enklare för företag att stödja FC Rosengård och den unika verksamhet föreningen bedriver. Den individuella insatsen är mindre viktig än den gemensamma – där företagare som tar ställning för jämställd idrott och jämställd sponsring tillsammans bidrar till något större.

Stödet ger FC Rosengård möjligheter att jobba systematiskt för att bli än mer framgångsrika, både på och utanför plan, och därigenom att leverera starka värden tillbaka till er.

Drömklubben – så funkar det

Drömklubben är en prenumerationstjänst och vi vill att du ska känna att föreningen förtjänar investeringen från ditt företag. Går ni med i Drömklubben men inte tycker att FC Rosengård levererar tillräckligt mycket tillbaka kan ni avbryta när som helst och utan att ha förbundit er till någonting. FC Rosengårds vision är dock långsiktig och målsättningen är att du aldrig ska vilja sluta stötta det vi gör tillsammans.

Du är alltså inte tvungen att teckna avtal om ett visst sponsorpaket, inte heller gå in med en klumpsumma som engångsbetalning eller krångla med delbetalningar via faktura. Du registrerar ditt konto och sedan löper det på så länge du vill vara en del av Drömklubben, precis som du kanske gör privat med Spotify, Netflix, Storytel och liknande tjänster. Smidigt och enkelt.

Drömklubben
– det ingår

Drömklubben
– det ingår

1000 kr/mån

  • Jämställd sponsring
  • Nyhetsbrev från FC Rosengård
  • Förhandsinfo vid värvningar, nysatsningar, m.m.
  • 12 biljetter till OBOS Damallsvenskan
  • Dekal som visar att ni stödjer jämställdhet
  • Exponering på resultattavlor
  • Exponering på skärmar i vip-lounge
  • Exponering på hemsida
  • Exklusiv nätverksträff med chans att ställa frågor till ledande personer inom FC Rosengård
  • Förtur och rabatterat pris till matcher i Champions League

Har du frågor om sponsring?

Välkommen att kontakta oss!

Johan Glennmo

Klubbchef

”Tro på din dröm”

”Tro på din dröm”

FC Rosengårds vision är att alla ska kunna tro på sin dröm, både på och utanför plan. FC Rosengård ska vara en kontinuerlig utmanare om SM-guldet och spela i Champions League. År efter år efter år. Drömklubben kan vara avgörande i att vi tillsammans lyckas med det.

Pengarna kommer gå till utvecklingen av hela föreningen, såväl inom våra sportsliga som våra sociala verksamheter. Precis som alla andra intäkter gör redan i dag. Pengarna fördelas inom de verksamhetsområden där föreningen bedömer att de gör störst nytta. Det kan handla om värvningar till dam A-truppen, utbildning av ungdomsledare, vägledare i Boost, eller satsningar inom Football for Life.

Vår vision är att skapa ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor. Där alla barn och familjer vågar tro på sina drömmar och har mål för framtiden. Både på och utanför plan.

Sponsra jämnt jämt!
Anmäl ditt företag till Drömklubben idag.