STÖD FCR VARJE MÅNAD

 

Drömsupporter

 

Drömsupporter

 

Ta ställning för en jämställd idrott!
Genom att månadsprenumerera stödjer du FCR varje dag, året runt.

Drömsupporterskapet handlar om att göra det enklare för privatpersoner att stödja FC Rosengård och den unika verksamhet föreningen bedriver. Den individuella insatsen är mindre viktig än den gemensamma – där privatpersoner som tar ställning för jämställd idrott tillsammans bidrar till något större.

Stödet ger FC Rosengård möjligheter att jobba systematiskt för att bli än mer framgångsrika, både på och utanför plan, och därigenom att leverera starka värden tillbaka till er.

Drömsupporter
– så funkar det

Drömsupporter är en prenumerationstjänst och vi vill att du ska känna att föreningen förtjänar ditt stöd. Går du med som drömsupporter men inte tycker att FC Rosengård levererar tillräckligt mycket tillbaka kan du avbryta när som helst och utan att ha förbundit dig till någonting. FC Rosengårds vision är dock långsiktig och målsättningen är att du aldrig ska vilja sluta stötta det vi gör tillsammans.

Du registrerar ditt konto och sedan löper det på så länge du vill vara en Drömsupporter, precis som du kanske gör med Spotify, Netflix, Storytel och liknande tjänster. Smidigt och enkelt.

Drömsupporter
– det ingår

Drömsupporter
– det ingår

100 kr/mån

  • Du supportar jämställdhet
  • Nyhetsbrev från FC Rosengård
  • Förhandsinfo vid värvningar, nysatsningar, m.m.
  • Förtur och rabatterat pris till matcher i Champions League
  • Möjlighet att titta på träning, inkl. fika och fotografering med laget

150 kr/mån

  • Allt ovan plus en FCR-halsduk. Hämtas ut i samband med match

200 kr/mån

  • Allt ovan plus fritt inträde till FC Rosengårds hemmamatcher i Svenska Cupen och i OBOS Damallsvenskan

250 kr/mån

  • Allt ovan plus fika vid varje hemmamatch i Svenska Cupen och i OBOS Damallsvenskan
  • Allt ovan samt en matchtröja – med eller utan spelarnas autografer på

Har du frågor om sponsring?

Välkommen att kontakta oss!

Axel Kaijalainen

Säljansvarig

”Tro på din dröm”

”Tro på din dröm”

FC Rosengårds vision är att alla ska kunna tro på sin dröm, både på och utanför plan. FC Rosengård ska vara en kontinuerlig utmanare om SM-guldet och spela i Champions League. År efter år efter år. Drömsupportrar kan vara avgörande i att vi tillsammans lyckas med det.

Pengarna kommer gå till utvecklingen av hela föreningen, såväl inom våra sportsliga som våra sociala verksamheter. Precis som alla andra intäkter gör redan i dag. Pengarna fördelas inom de verksamhetsområden där föreningen bedömer att de gör störst nytta. Det kan handla om värvningar till dam A-truppen, utbildning av ungdomsledare, vägledare i Boost, eller satsningar inom Football for Life.

Vår vision är att skapa ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor. Där alla barn och familjer vågar tro på sina drömmar och har mål för framtiden. Både på och utanför plan.