Duo fortsätter över 2019

Pusselbitarna börjar falla på plats. Efter att lagkaptenen Granit Sherifi nyligen förnyat sitt kontrakt med FC Rosengård är det nu klart att även försvararen Linus Fridolf och mittfältaren Philip Cascalheira fortsätter i klubben. Duon har avtal som sträcker sig över säsongen 2019.
Linus Fridolf:
– Det var inget svårt val, egentligen. Jag har varit här i två år nu och trivs jättebra i klubben, både med spelarna och allt runt omkring så det var inget svårt val. Jag tycker att jag har gjort en bra säsong denna säsongen så det är bara att bygga vidare på det. Dessutom lockade det väldigt mycket med Svenska Cupen nästa år.
– Jag hoppas att vi får behålla de flesta spelarna vi har i nuläget, då tror jag att vi har en väldigt stor chans att ta klivet upp en serie nästa säsong. Det blir nog ett roligt år nästa år.
Philip Cascalheira:
– Jag och föreningen delar samma målsättningar. Jag tycker det är väldigt seriöst att klubben är ute i god tid. Ju tidigare alla pusselbitar faller på plats, desto bättre är det för då kan man redan nu börja förbereda sig för säsongen 2019. Jag ser en långsiktighet, vi är på rätt väg och även om vi inte alltid har fått med oss resultaten i år så är det en stor förbättring och jag ser att vi kan ta oss vidare med det projekt som vi har satt igång. Det är anledningen till varför jag vill stanna i klubben.
– Jag tror att om vi kan få behålla stora delar av truppen så kan vi finslipa på fler saker och ta nästa steg. Jag hoppas att jag kan bidra så mycket jag kan både på och utanför plan, spela så mycket som möjligt och utvecklas både som fotbollsspelare och person. Jag trivs bra i laget och gruppen. Vi har bra spelare och jag hoppas att många stannar. Gör de det tror jag att vi kan vara med och fajtas där uppe nästa år.