Egzon Sekiraca förlänger över 2019

I somras kom Egzon Sekiraca tillbaka till FC Rosengård efter ett utlandsäventyr. Nu har mittfältaren förlängt sitt kontrakt med klubben över nästa säsong.
– Jag bestämde mig redan tidigt att jag ville spela kvar här. Jag fick bra respons från klubben och vet att det är en klubb som satsar och vill spela högre upp än i Division 2. Klubben tror på mig samtidigt som jag behöver spela regelbundet och att få vara skadefri. Dessutom har jag mina nära vänner i laget och allt detta skapar en trygghet som gör att jag vill vara kvar i FC Rosengård, säger han och blickar framåt mot nästa säsong.
– Självklart ska vi ta steget upp till Division 1. Det ska även bli roligt med Svenska Cupen och jag hoppas att vi får möta de bästa lagen där. Det blir häftigt, säger Egzon Sekiraca.