Elin Rubensson förlänger med FC Rosengård

I dag meddelar FC Rosengård att de förlänger med Elin Rubensson.

ElinR-9– Jag har valt att förlänga mitt kontrakt med FC Rosengård eftersom det är en väldigt professionell förening, både på och utanför plan. Jag är nu inne på min 5e säsong i klubben och att varje dag få träna och spela med världsspelare är något som gör att min egen utveckling ständigt går framåt. Jag trivs väldigt bra i laget och ser verkligen fram emot att representera FCR även över säsongen 2015 säger Elin Rubensson.

Rubensson har spelat i FC Rosengård sedan 2010 och gjorde debut i landslaget 2012. 2012 var Rubensson även med och vann EM guld med F19-landslaget och fick utmärkelsen årets genombrott av Svenska Fotbollsförbundet.

– Jag är väldigt glad över att Elin har förlängt sitt kontrakt med oss. Hon har en snabbhet, ett passningsspel och ett en mot en-spel som håller hög internationell klass, vilket hon har visat i både klubb- och landslag. Jag är övertygad om att hon kommer att ha en stor roll i lagets framtida framgångar, säger Jonas Eidevall.

Klubben gratulerar Elin till förlängningen och önskar henne fortsatt lycka till på och utanför planen.