Emma Berglund, välkommen tillbaka!

Sportchef, Therese Sjögran:
”Riktigt kul att ha tillbaka Emma Berglund i FCR. Vi tappar en del rutin efter säsongen, men i Emma får vi tillbaka allt det! Hon kommer skapa en balans i laget och kommer tillföra mycket i sitt sätt att leda.”
Emma Berglund:
”Det är inget annat än ren glädje att vara tillbaka i FC Rosengård. När jag tänker tillbaka på min senaste tid här så är den bara fylld av goda minnen, från en klubb som var väldigt välkomnande till en stad som kändes som hemma.
Jag kommer från en väldigt speciell säsong, där jag mötts utav motgångar på sidan av planen men verkligen försökt och kunnat njuta av att vara tillbaka på en hög nivå efter en tidigare säsong som grusades av skada. Att få kröna den säsongen med ett SM-guld betydde väldigt mycket.
Nu ser jag fram emot en ny säsong med nya mål, där det självklara målet såklart är ett nytt SM-guld till klubben. Det ska bli väldigt kul att få spela ihop med några gamla lagkamrater igen men även nya så som tex min bästa vän Olivia Schough. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet, ledaregenskaper och spelglädje.”
Varmt välkommen tillbaka!