FC Rosengård gratulerar Jessica Wik

FC Rosengård kan med glädje meddela att vår spelare, Jessica Wik, tillsammans med sin man Andreas väntar barn. Vi gratulerar dem och önskar dem all lycka i föräldraskapet. 
Under veckan har Jessica delat med sig av nyheten till klubben och sina lagkamrater. De blivande föräldrarna har också delat nyheten i sina sociala medier under söndagen.
– Jag och min man Andreas ska bli föräldrar i oktober om allt går som det ska. Det känns läskigt och spännande på samma gång. Lite tomt nu när jag inte ska spela matcher längre, men jag hoppas kunna bidra till laget på andra sätt. Jag är otroligt tacksam över att vara i en klubb som alltid vill visa vägen, leder damfotbollen framåt och som kommer stötta mig genom denna resa, säger Jessica Wik.
– Vi är så glada för Jessica och Andreas skull! Att vi ska få en liten Wik som springer runt på IP – det kan inte bli finare. Jag och klubben kommer göra allt vi kan för att stötta Jessica under graviditeten så att hon kan komma tillbaka på ett så bra sätt som möjligt, säger sportchef Therese Sjögran.
Hela klubben är otroligt glada över att få ett tillskott i FCR-familjen.

För frågor till klubben eller Jessica Wik – kontakta pressansvarig Louise Eklund: [email protected]