FC Rosengård kryssade mot Vellinge

FC Rosengård hade ingen bra dag på jobbet och man kom definitivt inte upp i normal standard när man spelade oavgjort mot Vellinge IF i dagens träningsmatch.
Vellinge koncentrerade sig på att spela på snabba omställningar samtidigt som  man försvarade sig med 11 man på egen planhalva och man gjorde det så pass bra att man tog ledningen med både 1-0 och 2-0 i den första halvleken. Samtidigt så var det inte mycket som fungerade i FC Rosengårds spel trots att man försökte så det blev mycket kamp på mittplan där det både gavs och togs i närkamperna. Just en av närkamperna ledde till en frispark lite utanför Vellinges straffområde och det blev FC Rosengårds väg tillbaka in i matchen igen då Jonathan Ekendahl knorrade in reduceringen till 2- 1 i krysset. I den andra halvleken fortsatte FC Rosengård att jaga på för ett kvitteringsmål och efter cirka en spelad kvart så gjorde man också 2- 2 men det dömdes bort för offside. Kvitteringen kom istället med kvarten kvar att spela då Cliff Rindom höll sig framme och fastställde slutresultater när han petade in 2- 2.
Matchen slutade som sagt 2- 2 efter att FC Rosengård hämtat upp ett 2- 0 underläge och även om det var en sån där dag då det inte är mycket som stämmer så visade man karaktär genom att fortsätta jobba och slita på planen, vilket faktiskt betalade sig när man fick ett oavgjort resultat.