FC Rosengård – Lindsdals IF

Imorgon möter FC Rosengård Lindsdals IF som har haft en perfekt inledning på säsongen i och med två raka segrar av två möjliga. Förra säsongen slutade Lindsdal på en sjundeplats, bara två poäng efter FC Rosengård på fjärdeplatsen och när lagen möttes på vården så vann FC Rosengård hemmamatchen med 3-1 efter bland annat två mål av Alvedin Nezirovac. Höstens tuffa bortamatch mot Lindsdal slutade oavgjort 0-0.
I år så har FC Rosengård spelat en oavgjord match mot Karlskrona i premiären, 2-2 och i den andra omgången så vände man ett underläge på 1-0 till seger med 1-2 borta mot IFK Hässleholm. FC Rosengård har fått en bra inledning på säsongen och imorgon är det som sagt match mot serieledande Lindsdal vilket inte kommer att bli en enkel uppgift. Lindsdal kommer säkert att vara nöjda om de åker tillbaka till Småland med en poäng i bagaget och kommer förmodligen att spela därefter. FC Rosengårds tränare Malik Sesay kommenterar morgondagens match så här:
”Det är en ny match och nya tag mot Lindsdals IF som är en erkänt tuff motståndare som vi måste vara på tårna mot. De har börjat säsongen med två vinster och har bara släppt in ett mål så vi måste ha full fokus och koncentration för att ta vår första hemmavinst. Dock spelar vi på hemmaplan och där vet vi att vi är bra. Vi skall fortsätta med vårt spel och vara modiga både defensivt och offensivt och då kommer det att gå vägen. Väl mött supportrar och sponsorer, resan fortsätter nu. Forza FCR.”
Matchen spelas imorgon, lördag 23/4 på Rosengårds IP med avspark 15.00