FC Rosengård möter Kristianstads DFF

Imorgon är det dax för en ny hemmamatch för FCR i Damallsvenskan.

Efter förlusten mot Linköping i onsdags så är det dags för en ny tuff hemmamatch för FC Rosengårds damer när man möter Kristianstads DFF som ligger sexa i tabellen. Så här går Markus funderingar inför matchen:

”Nu har vi slickat såren efter Linköpingsmatchen och vi är alla revanschsugna att visa på Söndag mot Kristianstad att vi kan så mycket bättre. Kristianstad var nära att ta poäng mot Örebro borta i torsdags och det blir tätt med matchande för dem.

Det blir viktigt att vi är mycket mer aggressiva och vinner närkamperna vilket alltid är grunden i fotboll. Sedan skall vi hitta ett snabbt passningsspel med stor rörelse och spelare i fart. I försvarsspelet skall vi vara kompakta och vinna bollen på så vis och ha snabba omställningar.”

Matchen imorgon är viktig för att visa att onsdagens förlust var ett olycksfall i arbetet och att man är ett förbaskat bra lag. Samtidigt är man precis som Markus säger, revanschsugna, och det bådar gott inför matchen. Missa inte Skånederbyt imorgon, avsparken är klockan 14.45