FC Rosengård och Navet inleder samarbete

Vi kommer framöver att presentera våra olika partners här på hemsidan. Vi börjar med dom vi just nu har påbörjat eller förlängt samarbete med. Så rullar vi helt enkelt på med fler efter hand.
Vi frågade Joakim Lindahl partner på Navet; vad är er huvudsakliga verksamhet?
– Vi är affärskonsulter och specialiserade inom tre verksamhetsområden: Corporate finance, Ekonomistyrning och Affärssystem.
Navet är oberoende och har sedan 1989 initierat och medverkat i ett stort antal uppdrag. Våra spetskompetenser i kombination med ett välutvecklat nätverk gör att vi kan skräddarsy våra team efter kundens behov. Vi har djup branschkunskap inom exempelvis bygg- och fastighet, handel, industri, logistik, infrastruktur och it- och tjänstesektorn.
Våra kunder finns bland såväl familje- och privatägda som offentligt ägda verksamheter och börsnoterade företag. Utifrån våra kontor i Malmö och Helsingborg verkar vi över hela Sverige och följer våra svenska kunder i utlandet.
Finns det någon speciell anledning att ni väljer att samarbeta med FC Rosengård?
Navet vill ha en stark förankring i, och vara en del av det lokala samhället samt bidra till olika organisationers stödjande syfte genom pengar, tid och kunskap. I samband med vår expansion i Malmö passar FC Rosengård väldigt väl in i denna målsättning.
FC Rosengård är skapat med en vision kring ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor. Både på och utanför plan. Föreningslivet har en avgörande påverkan i integrationsarbetet.