FC Rosengård och SBAB förlänger samarbetet

Vi fortsätter att presentera våra olika samarbetspartners här på hemsidan. På tur står nu SBAB som har förlängt sitt avtal med oss.
Vi frågade Carl Lindståhl, Ansvarig Marknad på SBAB; vilken är er huvudsakliga verksamhet?
– SBAB är en statligt ägd bank som är inriktad på kreditgivning till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Banken har sitt huvudkontor i Stockholm men har också kontor i Malmö, Göteborg och Karlstad. SBAB bidrar till bättre boende och boendeekonomi genom såväl socialt som miljömässigt hållbarhetsarbete i de regioner där man har kunder och finansierade fastigheter.
Finns det någon speciell anledning att ni väljer att samarbeta med FC Rosengård?
– FC Rosengård har ett starkt varumärke och en lång tradition av att verka för ungdomars idrottsutövande inom fotboll. Boost by FC Rosengård är en del av FC Rosengård som genom sitt målmedvetna och framgångsrika arbete med att få långtidsarbetslösa ungdomar i en meningsfull sysselsättning, bidrar till att Malmö blir en starkare region. Genom att stödja FC Rosengård och Boost, i bl.a. utbildning i vardagsekonomi, bidrar vi tillsammans till att Malmös ungdomar får en bra grund till vuxenlivet. SBAB stödjer FC Rosengård/Boost sedan tre år och vi ser fram emot att fortsätta samarbetet 2018.
Vi ser fram emot ett givande samarbete under många år framöver.